• Str. Nicolae Grigorescu nr. 1, Tg-Jiu 210250, Gorj
  • +4 0744.451.696
  • vioblidaru@yahoo.com

Incepand cu anul 1994 pana in prezent suntem parte a industriei romanesti in materie de benzi transportoare. Datorita standardelor ridicate in materie de calitate de la an la an am reusit sa avem clienti din ce in ce mai mari si mai multi. In momentul de fata avem un numar de ordinul sutelor in materie de clienti.

Dupa cum bine numele firmei o spune noi suntem cei care executa operatia de “vulcanizare banda”. SC SCOARTA COMPREST SRL executa lucrari de imbinare benzi transportatoare din cauciuc folosind exclusive material de cea mai buna calitate importate din Germania. Executam si placi tehnice si intervenim chiar si in cazul benzilor cu velcante si racleti.

Un plus fata de competitorii de pe piata este faptul ca noi suntem cei care putem interveni direct la locatia dumneavoastra, avand o echipa de vulcanizatori ce se pot deplasa si pot executa operatia de imbinare a benzilor chiar si direct pe transportator.

Principalul avantaj la imbinarea benzilor prin vulcanizare (fata de celelalte forme de prindere, agrafe sau impletire) este cresterea duratei de functionare a benzilor precum si a utilajelor ce antreneaza benzilor.